#BlazeRiders

Zondag 11 januari 2015 — De komende weken zetten we met het Londense Blaze een ketting test op in Gent en Antwerpen. Fietsers kunnen dan gedurende een week vergezeld worden door het fietsicoontje dat de Blaze Laserlight op het wegdek projecteert en nadien het 'stokje' doorgeven aan een volgende fietser.

Hoe gaan we concreet tewerk? Wel, we vroegen aan 2 twitterende fietsers om het startschot te geven in Gent en Antwerpen. Zij kunnen nu gedurende 1 week de fietslamp uitgebreid als eersten gebruiken en deze dan via hun twitter account doorgeven aan een volgend proefpersoon waarmee ze dan eventueel in weekend even afspreken om deze te overhandigen of ergens en route waar fietsroutes kruisen. Op hun beurt doet nieuwe proefpersoon dan hetzelfde enz.

Idealiter wordt er tussendoor/achteraf nog wat eerste info en ervaringen gedeeld via #Blazeriders. Dat is meteen ook de hashtag om alles vlot op te volgen en eventueel aanspraak te maken. 

Twitter is dus de kettingolie, maar we zullen ook regelmatig een suggestie geven voor de volgende in rij obv alle reacties die we kregen, zolang de Laserlight in Gent en Antwerpen maar kan blijven circuleren. :)

In bijlage vind je nog wat achtergrondinformatie en het antwoord op veelgestelde vragen. Alle info mbt de Laserlight is eveneens beschikbaar op onze press room.

In de tussentijd volg je alvast hier wie een Laserlights in handen heeft:

Antwerpen:

1. Dipfico

2. Antwerpenize

3. ...

Gent:

1. Stefanvdg

2. Frank_be

3. ...

Blaze Laserlight Video Manual