Belgisch productiehuis Caviar maakt video voor bioscoop van de toekomst in Los Angeles

Belgisch productiehuis Caviar maakt video voor bioscoop van de toekomst in Los Angeles

Op 1 april omstreeks 18h in Los Angeles opent Barco samen met Regal en AEG de meest geavanceerde bioscoop aller tijden.

Donderdag 31 maart 2016 — De opening van “Regal L.A. LIVE: A Barco Innovation Center” betekent een volledig nieuwe stap in de cinema industrie. Barco, Regal en AEG willen met dit centrum de beste cinematografische ervaring ooit tot bij het publiek brengen aan de hand van Barco’s cutting-edge technologie.

Deze gloednieuwe bioscoop bezorgt je namelijk een totaalervaring van begin tot eind. In de lobby word je al meteen ondergedompeld in de sfeer van cinema dankzij gebruik van licht, geluid, digitale displays en interactieve content. Wil je graag volledig opgenomen worden in een film, dan moet je in de zaal met Barco Escape zijn! Deze drie schermen met grote panoramische ervaring zorgen voor de ultieme cinema beleving.

In de andere zalen vind je naast ontzettend geavanceerde geluidstechnologie ook Barco’s laatste Flagship Laser projector terug. Deze biedt een ongekende heldere kwaliteit van beeld en de meest levendige kleuren. 

Niemand minder dan Belgisch productiehuis Caviar kreeg de eer om voor de opening van deze vooruitstrevende cinema de video te maken waarmee de performantie van de Barco Flagship Laser projector wordt gedemonstreerd.

“We voelden meteen aan dat we voor de Barco Flagship Laser projector reel echt op emotie wouden spelen”, zegt regisseur Ralf Demesmaeker enthousiast, "de slagzin van de Barco Flagship Laser projector ‘see more’ inspireerde me om te starten met een ontmoeting tussen twee mensen. Vervolgens word je meegenomen in een abstracte wereld die de weerslag van deze ontmoeting en de gevoelens die ermee gepaard gaan, weerspiegelt. Dit meeslepend effect wordt nog intenser dankzij de Barco Flagship Laser projector.

“CinemaBarco bood reeds vernieuwende premium cinema ervaringen aan het publiek” legt Wim Buyens, Senior Vice President van Barco uit. “Met Regal L.A. LIVE: A Barco Innovation Center  hebben we eindelijk de mogelijkheid om al deze fantastische ervaringen onder één dak aan te bieden aan duizenden enthousiaste filmliefhebbers én dat nog eens in hartje Tinseltown”

Op de opening kan je alles live meevolgen via periscope. Houd de twitter account van Barco in de gaten voor de link.

 

Voor meer info, beelden of interviews, aarzel niet om contact op te nemen met:
Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0032 494 92 21 52