Beleef een geweldige zomervakantie in Antwerpen met Dandan van 14/07-15/08

Beleef een geweldige zomervakantie in Antwerpen met Dandan van 14/07-15/08

Gezocht: gastvrijheid en een slaapplaats voor de toerende toerist #Dandan15

Woensdag 1 juli 2015 — Zhao Dandan, een 22-jarige Chinese, gaat de zomer van haar leven tegemoet. Op uitnodiging van de provincie Antwerpen vliegt ze op 14 juli over van Shanghai om hier één maand lang élke dag een provinciaal evenement te beleven. 

Op de site www.toerendetoerist.be staat het programma van Dandan. Van 16 juli tot 15 augustus ontdekt ze 35 activiteiten op 23 locaties van Mol tot Boom, van Retie tot Kapellen.

De ‘Toerende Toerist’ zal ook via artikels en social media aantonen dat een vakantie in de Antwerpse regio ook een unieke ervaring is die voor iedereen haalbaar is. Je kan Dandan volgen via facebook, twitter of instagram en de hashtag #Dandan15.

Tips van Dandan
De agenda van Dandan kan je online volgen op de website www.toerendetoerist.be. Op haar programma staan ondermeer: een bezoek aan de kathedraal, een optreden in het OLT Rivierenhof, een zoektocht naar Vleermuizen in De Averegten, een workshop Tadelakt in Kamp C, kermis en hoogteparcours op het Zilvermeer, zwemmen in De Nekker en de rozentuin in het Vrijbroekpark. Dandan test ook een paar unieke slaapplaatsen uit zoals het Vlot in het Zilvermeer en een PIT van Terra Nova in Wuustwezel. 

Een slaapplaats voor Dandan
Dandan wil ook de echte locals leren kennen en zien hoe de Antwerpenaren wonen dus ze zoekt naar gastvrije inwoners waar ze voor één nachtje kan logeren. En dit over het hele grondgebied: zowel in de Antwerpse, Mechelse als de Kempense regio, zowel in de stad als op het platteland. Op die manier zal Dandan niet alleen kennismaken met de evenementen van de provincie Antwerpen maar ook met de gastvrijheid van haar inwoners. Op de website http://www.toerendetoerist.be/slaapplaats/ kan je je kandidaat stellen als gastgezin.

Praktisch:

Wanneer:
Op 14 juli komt Dandan aan in Antwerpen-Centraal. Van 16 juli tot 15 augustus zal ze toeren als toerist door de provincie Antwerpen.

Website en blog:  www.toerendetoerist.be

#Dandan15

Al het beeldmateriaal kan u via deze link downloaden.

Voor extra informatie, beeldmateriaal of een interview, aarzel niet contact op te nemen met: 

Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0494 92 21 52 

De Toerende Toerist - Teaser

Zhao Dandan
Zhao Dandan
Zhao Dandan