Back to work met DECATHLON

Woensdag 2 september 2015 — Na een welverdiende vakantie beginnen we met volle moed aan een nieuw werkjaar. Ineens ook het uitgelezen moment om na te denken hoe we ons elke dag gaan verplaatsen. DECATHLON zet alvast enkele producten in de kijker die een veilige én aangename terugrit naar het werk garanderen. Van fietshelmen tot reflectoren, van handige opbergtassen en een uitstekend gamma fietsen; DECATHLON heeft het allemaal. 

Voor een leuke en veilige terugrit naar het werk!

Fietsers halen bij DECATHLON hun hart op want in het uitgebreide gamma is er voor elk wat wils. De gelegenheidsfietsers onder ons vinden de B’TWIN Stadsfiets Elops 320 het model bij uitstek. Elegant afgewerkt met lederen handvaten en zadel is deze verkrijgbaar in zowel een mannen- als vrouwenmodel. Of leg je langere afstanden af? Kies dan voor de B’TWIN toerfiets Hoprider 540. Dit model biedt 100% comfort dankzij het handige vlinderstuur.

 

Naast de klassieke fiets vind je bij DECATHLON ook een resem aan elektrische varianten. Steeds meer fietsers kiezen voor deze gebruiksvriendelijke tweewieler. Topper uit het aanbod is de B’TWIN E-CITY 920. Met de motor vooraan overwin je moeiteloos elk hoogteverschil.

 

Woon je op wandelafstand van het werk maar wil je je toch sneller verplaatsen? Waag je dan aan een step zoals het handige opplooibare Oxelo-model.

 

Veilig en droog!

Als we naar het werk fietsen, komen we wel liefst van al droog toe. Met ons Belgisch weer is aangepaste apparatuur of kledij dan ook een vereiste. Zo beschermt de waterdichte B’TWIN regenjas en –broek je tegen de guurste herfstbuien. Leuk extraatje: de  reflecterende stroken op de kledij zorgen zowel ’s nachts als overdag voor extra visibiliteit. Wil je nog meer opvallen in het verkeer? Monteer de handige spaakreflectoren op je fiets en investeer in een set fietslampjes die oplaadbaar zijn via USB. Zo ben je altijd zeker dat je fietsverlichting werkt. Niet onbelangrijk nu de dagen korter worden.

 

Niets vervelender dan een tas die in de weg zit tijdens het fietsen. DECATHLON biedt een oplossing met zijn serie B’TWIN-tassen in verschillende varianten naargelang het gewenste gebruik. De Schoudertas 500 BCLIP  dient als functionele laptoptas. De Fietstas Stad 300 vervoert dan weer perfect al je spullen op de bagagedrager van je fiets en de Boodschappentas 500 BCLIP is op haar beurt ideaal voor het meenemen van je boodschappen. Alle modellen klik je in een handomdraai vast op je fiets.

 

DECATHLON denkt ook aan de pendelaars onder ons. De handige Newfeel Backenger 20 L combineert het praktische van een middelgrote schoudertas met het comfort van een rugzak. Want met één beweging switch je tussen de twee opties. Ideaal voor wie met de step, te voet of met de trein naar het werk gaat.

Kortom, wil je veilig en aangenaam het nieuwe werkjaar inzetten? Dan moet je bij DECATHLON zijn!