Activia & bloggers zetten in op een positieve herfst #boostyourpositivity

Activia & bloggers zetten in op een positieve herfst #boostyourpositivity

Maandag 28 september 2015 — In februari lanceerde Activia samen met bloggers Kelly Deriemaeker en Lies Botterman #boostyourpositivity. Een project dat bloggende vrouwen uitdaagde om 4 weken lang samen te bloggen rond tips & tricks om meer me-time te creëren en positief in het leven te staan. 

In september & oktober pikken ze de draad terug op en publiceren ze hun persoonlijke ervaringen en tips op hun blog. Op deze manier hopen ze jou en anderen opnieuw te inspireren en uit te dagen om hun tips en tricks te testen, jouw eigen ervaringen te delen, ...

WIN EEN ‘BOOST OF POSITIVITY’
Vrouwen zijn vandaag de dag actiever dan ooit. Carrière? Check! Gezinsleven? Check! Hobby’s en leuke activiteiten met vrienden? Dubbel check!

Activia wil jou - de toegewijde moeder, carrièrevrouw, echtgenote, vriendin of noem maar op - iedere dag positief blijven inspireren, maar dit gaat verder dan enkel dat lekkere yoghurtje tijdens een gezond ontbijt of een korte pauze.

Via boostyourpositivity.be gaat het merk de komende weken ook daadwerkelijk helpen met concrete tips en tricks (om dagelijkse situaties op een leuke en creatieve manier in te vullen), vouchers of een geweldige ‘boost of positivity’ door enkele overgetelijke ervaringen weg te geven!

BOOST JE MEE?
Kelly en Lies nodigen jullie uit om (opnieuw) deel te nemen aan #boostyourpositivity en andere vrouwen te inspireren.

Iedere 14 dagen pikken ze in op een nieuw thema. Spreekt het thema je aan? Wil je hun tips & tricks testen? Heb je raakvlakken met hun situaties? Heb je zelf ervaringen rond dat onderwerp? Wil je graag in discussie treden? Dan kan je eenvoudig mee bloggen en de tag #boostyourpositivity toevoegen aan je blogpost. Zo kom je ook automatisch in het overzicht terecht met alle andere blogposts en ontdekken andere bloggers jouw ervaringen meteen.

In februari namen er alvast 159 mensen enthousiast deel aan het project. We hopen dat deze editie zeker te overtreffen en anderen positief te blijven inspireren. Registreer je daarom alvast (opnieuw) via www.boostyourpositivity.be en volg vanaf vandaag terug #boostyourpositivity.