6 december: dé feestdag voor brave kinderen!

6 december: dé feestdag voor brave kinderen!

Dinsdag 20 oktober 2015 — Zijn jouw brief en verlanglijstje aan de Sint al geschreven? Sinterklaas en Zwarte Piet lezen alles zorgvuldig na, want enkel de allerbraafste kinderen krijgen een cadeautje! PLAYMOBIL® stelt alvast haar top 5 leukste sinterklaascadeautjes binnen elke speelcategorie voor!

Maxi waterpret voor mini’s
Badplezier gegarandeerd met dit kleurrijke Meeneemschip van PLAYMOBIL® 1.2.3. Alles in de speelset drijft echt, zelfs de orka, de vissen en het zwembandje! PLAYMOBIL® 1.2.3 is op maat gemaakt voor de allerkleinsten van het gezin: multifunctioneel, afgeronde vormen en met iets grotere onderdelen dan een gewoon PLAYMOBIL®-figuur. Omdat alles op te bergen is in de romp van het schip, is het speelgoed makkelijk overal mee te nemen.
Voor waterratten van 18 maanden tot en met 3 jaar.

Vroem! Vroem!
Autoliefhebbers, wees gewaarschuwd! De PLAYMOBIL® Porsche 911 Carrera S haalt de racepiloot in jou naar boven! De felrode, iconische sportauto in miniatuurvorm transformeert je speelkamer in no time in een flitsend racecircuit! Liever een ontspannende rit in openlucht? Tover de sportwagen om in een stijlvolle cabrio.
Voor alle fans van raceauto’s vanaf 4 jaar.

Ga op zoölogische wereldreis!
Doe je niets liever dan exotische dieren spotten? Met zijn indrukwekkende giraffen- en zebrafamilie, alligators en okapi’s beleef je een onvergetelijke ervaring in de Zoo van PLAYMOBIL® ! Houd zeker het uur in het oog, want op vaste tijdstippen worden de leeuwen, pinguïns of gorilla’s gevoederd!
Voor dierenliefhebbers vanaf 4 jaar.

Avontuur hoog in de bomen!
Het avontuur roept! Neem deel aan spannende wild life expedities vanuit de Avontuurlijke boomhut van PLAYMOBIL®. Vanop het uitkijkplatform houd je alles in de gaten en kan je als een echte natuurwetenschapper documenteren waar de bevers drinken en hoe de beren zalm vangen uit de rivier. Maar er loert gevaar om de hoek: stropers in de rubberboot gespot! Gelukkig kan jij de dieren voldoende beschermen met je brandblusvliegtuig of Pick-Up 4x4.
Voor avonturiers vanaf 4 jaar.

Zie ginds komt de stoomboot!
Kijk daar in de verte: Sinterklaas en Zwarte Piet komen aangevaren met de stoomboot! Ook zijn paard Slecht-Weer-Vandaag is van de partij! Het dek ligt vol met de leukste verrassingen: heel veel zoets en zakken vol met cadeautjes! Misschien ligt het jouwe er ook bij? Voor de allerbraafste kinderen vanaf 4 jaar!

 

Klik hier voor beelden in hoge resolutie: https://drive.google.com/open?id=0B9IPI4yQwr4gRjhRTm42dmtOMEU